Kde to jsme a jak se k nám dostanete?

Slalomový kanál se nachází v severní části středních Čech, u městečka Veltrusy, okres Mělník.

Tak ta červená tečka, to jsme my!

Červená tečka znázorňuje polohu Veltrus v Česku.

Automobilové spojení:

1.Od jihu (Praha), od východu - po dálnici D8 (E55), exit Úžice, cca 4 km po silnici II/608 směr Kralupy, Veltrusy
2.Od severu (Teplice, Ústí n.L.) - po dálnici D8 (E55), exit Nová Ves, cca 3 km po silnici II/608 směr Veltrusy, Kralupy
3.Od západu (Karlovy Vary) - po silnici I/6, odbočit v Řevničově na I/16 přes Slaný, Velvary a Uhy na křižovatku s teplickou (II/608)

Autobusové spojení:

Do Veltrus vede přímé autobusové spojení z Prahy, Kralup nad Vltavou a Mělníka. Staví tu též část linek z Prahy na Litoměřice, Teplice či Ústí nad Labem.

Vlakové spojení:

Veltrusy leží poblíž frekventované trati Praha-Děčín. Nejbližší stanicí je Nelahozeves (1165 m nejkratší cestou). Rychlíkové spoje zpravidla zastavují v Kralupech nad Vltavou.

Lodní spojení:

Pravidelná osobní doprava neexistuje, kdo je odvazník, může si zkusit stopnout nákladní loď na trase mezi Prahou a Mělníkem. V Miřejovicích u jezu je nákladní přístav, pokud tam šífaři nestaví, buďte si jisti, že ve zdymadle jezu alespoň přibrzdí.

Letecké spojení:

Nejbližší mezinárodní letiště je v Praze - Ruzyni. Letiště, kde byste mohli přistát se svým MiGem, L410 či Albatrosem je též ve Vodochodech, ale nevím, jestli vás tam pustí. Pokud máte stejně jako zbytek normálních lidí pouze nějakou tu Cessnu nebo jiné lehké letadlo, popř. vlastníte kluzák s motorem i bez a nebo alespoň máte padák, tak můžete přistát na letišti v Sazené (9,5 km po silnici).

Metro, tramvaje, trolejbusy, dostavníky, kosmické rakety ani teleportace nejsou k dispozici.