84/2002                                            22.-23.06.2002  
Kanoe Mattoni 
  
Řeka Teplá v Karlových Varech
  
Sobota           22.06.2002  sjezdy
Umístění         Jméno                     Čas+TB  Body Poř.v% Ztr.na 1. 
  
                           K1m  
     Petr Gorecký                       nestartoval
     David Kysela                       nestartoval
  
                           C2 
     Robin Hron  Ondřej Fohl            1381,02       0    100 601,33
 
Neděle           23.06.2002  slalomy
Umístění         Jméno                     Čas+TB  Body Poř.v% Ztr.na 1. 
  
                           K1m  
     Petr Gorecký                       nestartoval
     David Kysela                       nestartoval
  
                           C2 
     Robin Hron  Ondřej Fohl            1381,02       0    100 273,30

Tak už to vypadalo, že nepojedeme jelikož Dejv s Gorečákem to vysalámovali (srabi) a já s Ondrou tak přišli o odvoz. Nakonec nás zachránil Ondrův tatík který se nabídl jako řidič a my tak mohli vyrazit na náš po třech letech první závod ve sjezdu. Do kempu v Březové jsme dorazili v jedenáct večer na recepci nahlásili auto, stan, dva lidi a šup do hajan.

Ráno jsem vyzvednul čísla a na poradě vedoucích zjistil že jsou pevné startovací časy náš byl stanoven na 11:37 (jestli si to dobře pamatuji ). Ještě před startem sondujeme u kolegů jak to vypadá na trati. Dozvídáme se o dvou jezech které máme jet vlevo a kamenech kterým se máme vyhnout jinak prej v poho. Na startu jsme nuceni vyslechnout několik pokusů o vtip od týpka co to tam seřazoval. A už je to tady START první jez celkem v klidu s kameny to už bylo horší nějak nás překvapili a mi se nedobrovolně koupali (mimochodem záchranáři tam byli na hov..) a ještě nás čeká nedobrovolná platba deseti piv. Závod ale nevzdáváme a pokračujeme dál nakonec dojíždíme se ztrátou asi deseti minut na prvního. Odpoledne jedeme do centra ochutnat prameny a okouknout část zítřejší tratě no a večer končíme na párty se spoustou pití a jídla jen ta fronta na pivo by mohla být menší 40 minut čekání je fakt dost. K tanci hraje Beatles revival a vše je zakončeno ohňostrojem.

V neděli startujeme ve 12:48 a jako cíl si klademe šťastné dojetí. Na trati se nevyskytl žádný větší problém a mi tak mohli okusit tunel, jízdu do kopce a projetí cílovou brankou do které se nevešel jeden debl ze svěťáku. Vysedáme pod jezem na Ohři a dostáváme tričko, navazujeme loď a jdeme omrknout výsledky zjišťujeme, že jsme ztratili 22 vteřin na předposledního což ujde, když vezmeme v úvahu že poslední trénink jsme absolvovali před měsícem. Tak zase za rok ahoj a to už budeme mít rozhodně jiné cíle.

Robin